Guillermo Fernández als ST de cultura de tgn

h20_1.JPG

Darrers dies per veure els treballs de Guillermo Fernández, que fan referència al so que produeix l’aigua i que l’artista ha titulat de forma genèrica com a “Aquaticòfons”. Cada peça està dissenyat per produir i amplificar el so que l’aigua emet quan recorre un circuit tancat que s’ha manipulat de diferents formes. El resultat és sorprenent i estèticament molt interessant. El catàleg de mà –perfecte com sempre– serveix per interpretar cada peça, a la vegada que ens permet aprofundir en les intencions de l’artista, la seva forma de treballar i la resolució dels problemes artístics i tècnics que ha agut d’afrontar en l’elaboració de la proposta.  Com a mínim és estimulant constatar que hi ha artistes que tenen problemes artístics… i que se’n surten.

h2o_2.JPG

[Fins al 29 d’agost als ST de cultura, al C/ Major 14 de TGN]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.