Delirópolis (juny 08)

deliropolis.JPG

He anat seguint el fanzine Delirópolis, de forma desigual, tot s’ha de dir. Una publicació molt singular que circula pel Camp de Tarragona, subtitulada “surrealismo y arte secuencial”, i que ja porta 32 números al carrer. L’exemplar del mes de juny, que he trobat a la taula intentant posar una mica d’ordre, te peces com D’Nuk que abracen la part surrealista: segurament la major part de les vinyetes no les entén ni el propi dibuixant. En qualsevol cas una delícia.

[En Delirópolis col·laboren: Hugo Prades / Ramón Sarlé / José Manuel Álvarez Crespo”NAPI” / Miguel Villalba Sánchez “ELCHICOTRISTE” / Fabio Lanza “RABANO” / Laura Gual WALTO / José Luis Zaragoza / Iain Ramsay / Laura Camelli / Jaume Capdevila KAP]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.