Evelí Adam|Tinglado 1 Port de tgn

L’Evelí Adam (Campdevànol, 1957) és fuster i amb aquesta mirada construeix les peces artístiques molt singulars. La sala d’exposicions farcida d’escultures de fusta, pròximes a l’objecte trobat, sobre les quals l’artista ha realitzat intervencions mínimes i ha situat al terra, establint intenses evocacions, molt poètiques, amb éssers mitològics o animals domèstics, és una petita meravella. Contrasten amb obres pictòriques, algunes francament interessats, com ara Poblat Pol Nord (imatge de sota), que es barregen amb altres anteriors més repetitives, creant una certa confusió i desconcert. En tot cas una veu molt interessant, la d’aquest artista, que haurem de seguir i veure com evoluciona.

[Evelí Adam. Mitologia i natura, l’ànima de la fusta][ Tinglado 1 del port de Tarragona][Del 14 de setembre al 26 de novembre de 2017]

Comparteix:
Altacapa