Unai Reglero| Distorsión libre

Unai Reglero juga amb les paraules, el seu significat i el concepte que representen, que com sabem està condicionat per qui les pronuncia i per qui les escolta, sense obviar el context. Sobre la paret veiem impreses les paraules “paz”, “seguridad”, “libertad”, “solidaridad”, “democràcia”, “justícia”, “pueblo”, “progreso”, s’han disposat sobre el mur de forma invertida, així el seu reflex sobre els miralls que s’intercalen sobre la sala ens hauria de permetre una lectura directa, però els miralls distorsionen les paraules i les fan pràcticament il·legibles. Paraules grandiloqüents, que omplen discursos, que uns i altres fan servir, paraules distorsionades.

[Unai Reglero. Distorsión libre][Estació Creactiva, col·lectiu Kúnstainer][Estació d’autobusos de Tarragona][des del 5 setembre de 2017]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.