Swab 2017

En el seu 10è aniversari Swab presenta vuit programes que volen augmentar el camp d’acció de les fires d’art a l’ús. Swab Seed, amb representació de sis espais experimentals i autogestionats, entre els que hi havia La Trastera, de Segur de Calafell, que presentava obres dels artistes que formen part del seu catàleg i diferents accions. In/out, programa comissariat per Frederic Montornés i Imma Prieto, que comptava amb obres de Gloria Martin, de la Galeria Silvestre. En el programa general estava present la galeria Sicart de Vilafranca del Penedès i Palma Dotze de Santa Margarida i els Monjos. Una fira que —malgrat algun que altre déjà vu— es renova, que ofereix bones oportunitats i presenta autors consagrats i emergents.

[Swab| Fira Internacional d’Art Contemporani][Barcelona |28 de setembre a l’1 d’octubre de 2017]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.