Estofat de vedella

Avui dissabte ens hem posat a fer un estofat de vedella amb la recepta de la mare. Ingredients per 4 persones: 3 pastanagues, tres patates, tres carxofes, tres dents d’all, una ceba, un tomàquet madur. Al mercat hem demanat carn de vedella per fer estofat, tallada a quadrets, uns 450 grams. Es fregeix a foc moderat la ceba directament en l’olla exprés, es tira dins l’all picat i el tomàquet rallat, quan està la ceba dorada posem la carn i una patata tallada a pessics petits. Quan la patata té una mica de color daurat tirem dins la pastanaga tallada a monedes, la resta de patata trossellada, i els cors de les carxofes. Afegim sal i una fulla de llorer, es pot tirar com a condiment una punta de xoriço o de botifarra tipus “morcilla de Burgos”. Es cobreix amb aigua i s’ajusta l’olla amb la tapa. Es fa bullir 20-25 minuts.

El resultat:

Comparteix:
Altacapa