Raquel Friera | La Virreina

Raquel Friera, barcelonina amb molts vincles a Tarragona, presenta One Year Women’s Performance 2015-2016, un treball realitzat amb la precisió d’un cirurgià que utilitza el bisturí amb cautela però sense por d’extreure el que sigui necessari. L’obra s’inspira en en l’acció One Year Performance 1980-1981, de l’artista Tehching Hsieh, en l’aqeual “l’artista taiwanès es feia una foto vestit d’uniforme i després de fitxar en un rellotge cada hora durant un any, per al·ludir a la impossibilitat de quantificar el treball artístic segons els paràmetres laborals habituals i recordar, alhora, que la producció d’un artista s’estén vint-i-quatre hores al dia” segons podem llegir en el ben editat programa de mà. en aquest cas el treball de Raquel Friera ens parla del treball domèstic o de cura de la dona, que sovint passa desapercebut, qüestionant rols que es mantenen vius en la intimitat de la llar.

[Palau de la Virreina |La Rambla, 99 |Barcelona][23.02.2018 – 20.05.2018][Comissari: Valentín Roma][més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.