Del vell al nou / Del nou al vell | Arts Santa Mònica

 

Del passat ens arriben imatges/records/sensacions que ens ajuden a construir el present i la realitat que ens envolta. Els artistes Daniela Ortiz, Xose Quiroga, Jesús Galdón, Tom Carr, Jordi Tolosa, Patrícia Gómez, María José González, Jordi Canudas, Isabel Banal, Mariona Moncunill, Sergi Botella, Sitesize i Carlos Pazos presenten Del vell al nou / Del nou al vell. un espai de construcció d’una nova realitat. Carlos Pazos presenta una instal·lació que suposa una revisió de la mostra Un elefant en els llimbs, que es va dur a terme el 1993. Amb texots de Joan M. Minguet, Xavier Antich, Mercè Alsina i Bernat Puigdollers que ens fan reflexionar pas a pas.

[Arts Santa Mònica|La Rambla, 7 Barcelona][del 15 de febrer al 3 d’abril de 2018][Comissària: Fina Duran]

Comparteix:
Altacapa