Marie-France Veyrat

marie-france-veyrat.jpg

Marie-France Veyrat (Lió, 1951) és francesa però viu i té estudi a Almoster. Quan aquesta tarda Patrícia m’ha explicat que anava a visitar la seva mostra a Barcelona m’he quedat com qui diu en blanc: no recordava qui era qui era aquesta artista. Però després Pat m’ha dit que vivia al Baix Camp i que treballava amb escuma plàstica i metacrilat. Llavors s’ha encès la bombeta. He recordat que una obra seva va estar seleccionada en la darrera biennal d’art de la Diputació de Tarragona, es titulava Artquitectònies G1, molt impactant. I també que va presidir el premi ARCO-BEEP d’art electrònic. Res, serà qüestió de treure el cap pel WTC, on exposa aquests dies.
[Eurostars Grand Marina Hotel de Barcelona, per on hi ha el Word Trade Center. Fins el 10 de novembre][la imatge ve d’aquí]

Comparteix:
Altacapa