Juliane Rebentisch | Estética de la instalación

Tant l’editorial Caja Negra com Adriana Hidalgo Editora, totes dues argentines, tenen un catàleg de pensament contemporani que crea addicció. Caja Negra va treure l’any 2018 Estética de la instalación, que Juliane Rebentisch havia publicat a Alemanya l’any 2003. Un repàs de més de 300 pàgines a l’art de finals del segle XX, relacionant la filosofia, concretament l’estètica que apareix en el títol, amb la perspectiva de la crítica de l’art. Dels referents previs —podríem dir que clàssics— de l’autonomia i l’experiència, de l’artista i el fet creatiu a elements més actuals com ara la representació, la teatralitat, la intermediació i l’especificitat del lloc. Una lectura tranquil·la per aquests dies de pluja i confinament.

Comparteix:
Altacapa