El desafío – Frost contra Nixon

El desafío – Frost contra Nixon (Ron Howard, 2008) és una pel·lícula que està basada en la sèrie de quatre entrevistes realitzades pol periodista David Frost (Michael Sheen) al president Nixon (Frank Langella) en 1977, quan les entrevistes es van emetre en la TV dels Estats Units, va batre records d’audiència. Es reconstrueix la gestió de la entrevista, les reunions entre els equips de Frost i Nixon, i diferents moments de la gravació. Tots dos són extraordinàriament intel·ligents i molt, molt llestos, amb punts foscos i llums. En el tour de force s’imposa el periodista que aconsegueix que el president es tregui la màscara.

Després d’un bon grapat de dies veien sèries la mar d’entretingudes però amb poca substància, s’agraeix una bona pel·lícula.

Comparteix:
Altacapa