Hand Made /Gravat TGN | La Comella Gràfica

Els treballs de Amancay Benítez, Montserrat Corchero, Joana Furió, Ramón Llop, Helena Martorell, Cristina Plaza, Sílvia Ramal i Miquel Rodríguez [imatge de dalt] es presenten de forma conjunta a La Comella Gràfica, cadascú amb un estil personal i amb resultats que sempre són interessants, amb el mestratge d’Antoni Alcàsser que crea un fil conductor on la natura està molt present.

El gravat —especialment en formats petits— és una de les tècniques artístiques en què el component manual és més evident.  I també una en la que la síntesi d’idees i la claredat expositives són més importants. Per tant resulta difícil donar gat per llebre. En el cas que ens ocupa els artistes, amb una mirada introspectiva, aconsegueixen transmetre algunes de les seves vivències, de les coses que es mouen per les circumval·lacions més allunyades i profundes dels seus cervells, allà on es troben —ben amagades— les llebres.

[La Comella Gràfica][Divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 de maig de 2021][Grups reduïts]

Comparteix:
Altacapa