Josep Maria Rosselló |Suite de la ciutat adormida

Josep Maria Rosselló (Tarragona, 1950), incansable artista i agitador cultural, presenta els seus treballs més onírics —tot que sempre ha conreat l’univers dels somnis— a la l’Espai Nautilus. Destaca especialment la mirada que Rosselló projecta sobre el món dels objectes, sobre les persones que els utilitzen o els van utilitzar, sobre la segona o tercera vida que tenen les coses que ens envolten. Un univers poblat de llunes, de petits núvols amb formes capritxoses i excèntriques, estels que mai estan quiets, i una espècie de presència humana que ordena la natura simplement disposant els objectes davant nostre com si tot el que ens envolta fos una «vanitas» que algú allà dalt ha preparat com a divertiment. I després està el color blau. Un blau que és barreja de cel i mar, un blau que hauríem de batejar com a «blau Rosselló»

El llibre catàleg Suite de la ciutat adormida (Silva, 2021) amb introducció del gran Carlos Izquierdo i textos del propi Rosselló, ens acosta a les peces exposades introduint matisos sorprenents. Gran lectura.

[Rosselló | Suite de la ciutat adormida][Espai Nautilus][C/ Reding, 9 | Tarragona][del 17 de juny al 30 de juliol de 2021]

Comparteix:
Altacapa