Bind | Centre d’Art Tarragona

Pep Escoda comissaria aquesta mostra, que reuneix treballs de 16 fotògrafs del territori, amb els escacs com a nexe d’unió i l’homenatge a Pepita Ferrer com a excusa.

En un espai tan difícil com les golfes de la Casa Canals costa aconseguir un discurs coherent entre les diferents propostes,  que deixen un cert regust a «tutti frutti», tot i això hi ha peces interessants, potser les menys explícites, que ens parlen dels escacs sense caure en tòpics. En aquesta línia estarien les d’ Àlex Ayxendri, Vanessa Pey, Xavier Argente  o Alícia Fàbregas, per citar-ne quatre.

[Pepita Ferre  (Barcelona, 7 de maig de 1938 – Tarragona, 14 de gener de 1993) va ser una de les millors escaquistes del nostre país. Va ser vuit vegades campiona d’Espanya i la primera dona del país en aconseguir la categoria de Mestra Internacional Femenina. Des de 2020 la biblioteca municipal de Torreforta porta el seu nom.]

[Bind][Abelardo Castellet, Adrià Borràs, Alba Rodríguez, Àlex Ayxendri, Alícia Fàbregas, Carles Llop, Cristina Serra, Gerard Boyer, Lluc Queralt, Meritxell Perpinyà, Nacho Mayals, Nadia Darnoun, Pep Escoda, Vanessa Pey, Verónica Moragas i Xavier Argente]

[del 7 de juliol al 30 d’agost de 2021] [De dilluns a dissabte de 9 a 19 h, diumenges de 9 a 14 h][Casa Canals, C/ Granada, 11 – 43003 Tarragona Tel. 977 224098]

Comparteix:
Altacapa