Mostra d’Art emergent local. Composició X | tgn

[↑ «Cartas quemadas» (2021) de Laura Vilches Gallego]

Com a Treball de Fi de Grau de Comunicació Audiovisual (URV), Raquel Cerdán, Roger Garcia i Alícia Calero han organitzat aquesta mostra que, amb obres de 35 artistes joves del Territori, vol posar en valor el treball dels joves creadors.

Obres molt diverses, algunes més madures que altres, algunes interessants, algunes que funciones millor que altres. Influències del graffiti i l’univers tatoo, del còmic i del manga en particular, fins i tot de Tracey Emin o Sarah Lucas. En el curtmetratge (que dirigeix i produeix Raquel Cerdà Porqueras, aquí en Youtube), que acompanya la mostra, els artistes no surten de la seva habitació, fumen, pinten a l’oli, i diuen «de puta madre», el protagonista utilitza un telèfon mòbil: sinó fos per aquest detall diríem que estem al segle vint.

[Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona][del 12 de juny al 11 de juliol de 2021]

Comparteix:
Altacapa