Antoni Torrell | Un esperit lliure

Un repàs a la polifacètica obra de l’activista cultural i artista Antoni Torrell (Alcover, 1953 – Tarragona, 2019), que va conrear diferents camps i va aportar un punt de vista absolutament lliure a la creació visual. Amb Joaquim Martín va gestionar el mític bar cafè Poetes, que també era galeria d’art i espai de tertúlies i presentació de llibres, l’any 1982 forma part del grup d’art postal SIEP (Sàpigues i Entenguis Produccions), que a Reus va liderar per Francesc Vidal, juntament amb Robert Bofarull, Aureli Ruiz i Joan Rom. Més endavant, l’any 1988, amb Chantal Grande i Glòria Malé, funden el reputat Tinglado 2 Moll de Costa. Aquestes iniciatives van fer forat a Tarragona i Reus, amb reconeixement a la resta de l’estat i molta influència en creadors actuals.

Antonio Salcedo —curador de l’exposició— ens mostra un artista polièdric, amb peces poc conegudes o que mai s’han exposat. Un recorregut que posa en valor el treball contracorrent d’un artista amb propostes que guanyen cada dia actualitat i reconeixement.

[Antoni Torell, un esperit lliure][curador de l’exposició: Antonio Salcedo][Museu d’Art Modern de Tarragona | C/ Sta Anna, 8| Tarragona][del 22 de juny al 5 de setembre de 2021]

Comparteix:
Altacapa