Ester Ferrando | Viure a mitges

A partir d’un evocador text de Sebastià Martori, que posa títol a l’exposició, Ester Ferrando planteja una instal·lació on la llum i «el que veiem» es connecta amb el que sentim. Amb el que pensem. La impossibilitat de «seguir el camí de rajoles grogues» que tenim davant dels ulls ―per utilitzar una metàfora emprada fa poc per la pròpia artista― que ens pugui treure del desengany, la decepció i el desencís ―triant ara paraules tretes a l’atzar del text de Martori― tot i la nostra voluntat, les nostres ganes i els nostres desitjos. Com si un poderós imant ens agafés pels peus i ens arrossegués una i mil vegades cap a la realitat del dia a dia, cap a la realitat que tenim davant i que algunes vegades, molt poques i estranyes, quan acluquem un moment els ulls, es transforma en alguna cosa diferent i distant. Bonica, poètica.

[Ester Ferrando | Viure a mitges][artAMILL][Avinguda catalunya 2 (devant de l’esglèsia)
43391 Vinyols i els Arcs, Baix Camp][de l’11 al 30 de novembre de 2021]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.