Artiga 37

Ja heu mirat la revista ARTIGA 36? Perquè estem a punt de treure la número 37. D’aqui a molts pocs dies la trobareu a la nostra web i als punts habituals de distribució.

Continguts

DEBAT entre els directors de Centres d’Art Contemporani del nostre Territori (la Catalunya Sud). Recopilat per Cinta Bellmunt.I MOLTS TEMES D’INTERÈS: la Biennal BAD al MAMT, Grafitis al Museu de Valls, Col.lecció Forvm al Vendrell, Francesco Tonucci al 30 aniversari del MAMT Pedagògic, la Galeria Art Amill, la niciativa aldTU a Reus, Mari Chordà reivindicada, i el Festival Feminarts 21 a Lo Pati.L’artista convidat: JORGE CONDE. “The time compressor”MIRANT ENFORA: Art i territori, centre i perifèries a la Fundació Vallpalou LLeida i Què passa a Londres, local i territori? DESTACATS DE: Exposicions Festival Eufònic 21; Concurs Fundació Mutua Catalana; Gonzalo Lindín a Nautilus; XYZ Àlvar Calvet a Amposta; Ceràmica al Portal del Pardo; Vídeo Miralda i els gegants de Reus a Cal Massó; La terra que trepitges a Llorenç del Penedès; L’altre ubic al Médol Centre d’Arts; José Carlos Balanza a la Galeria Antoni Pinyol; Concurs fotogràfic de Cambrils; Gervasio Sánchez, foto-periodisme compromès al Tinglado 2, Port de Tarragona.I el record del 15 aniversari d’ARTIGA al Médol Centre d’Arts Contemporànies.Amb els col.laboradors: Màrius Domingo, Jordi Ribas, Quim Torres, Albert Macaya, Neus, Miró, Laia Pulido, Antonio Salcedo, Assumpta Rosés i Helena Herranz.

Recordeu que les 36 revistes anteriors es poden mirar i descarregar gratuïtament a la nostra web.

Comparteix:
Altacapa