Alex Reynolds | Esta puerta, esta ventana

El treball d’Alex Reynolds (Bilbao, 1978) qüestiona constantment els nostres sentits establint diàlegs entre llocs allunyats, on el que veiem i escoltem, o fins i tot trepitgem, té un ritme propi que es comunica secretament amb nosaltres.

Esta puerta, esta ventana, migmetratge que dóna títol a la mostra, posa de manifest la importància del mitjà per interpretar la realitat, confrontar situacions llunyanes que es poden relacionar com a frontissa entre dos plans: aquí i allí, tu i jo, vosaltres i nosaltres… un únic món.

[Amb la presència de la coreògrafa i performer Alma Söderberg i el músic i també performer Nilo Gallego, música i dansa, diàleg impossible que es fa possible, que es fa real davant nostre, gràcies a nosaltres… i a vosaltres.]

[Sala Fortuny][Centre de Lectura][C. Major, 15 | Reus |977 773 112][del 14 de gener al 27 de febrer de 2022]

Comparteix:
Altacapa