Jaume Palau | Casa de citas 2020

69 aforismes i 10 il·lustracions en color que recullen obres de 10 dones artistes, edició trilingüe (català, castellà, anglès), pròleg de Teresa Domingo, un post pròleg d’Aida Marín Yrigaray i un epíleg de Vanessa Martí Simonka, tot amb l’acurada edició d’Eva Jolis Villegas. Una petita gran obra d’art, feta amb molta estima, gran esforç i dedicació. Una obra que és una delícia, per guardar i rellegir de tant en tant.

L’aforisme està entre el poema i l’oració, entre les taules de la llei que Moisès va rebre de Déu i la pintada barroera que un adolescent fa a la tanca de l’institut, entre la novel·la rosa i la novel·la gòtica, entre el cor i la cartera, entre la platja i la muntanya, entre tu i jo.

En paraules del propi Jaume Palau, “El bon aforisme no és més que un lúcid artefacte explosiu que pretén obrir una via d’aigua en la insidiosa i acomodatícia dictadura d’allò assumit que tot ho suporta”.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.