Manuel Alcalá Sánchez | Traqueals

Ciència i matemàtiques, geometria, bacteris, cèl·lules, l’origen de la vida quan la vida estava molt a prop del món mineral, vida i univers inorgànic, la repetició infinita de formes senzilles, precisió mil·limètrica visible que neix del que no es veu —és minúscul, microscòpic— i que ens atrau com les paraules de Déu intuïdes en les pàgines de la Bíblia. També moviment de cossos plans que es fan tridimensionals, que volen, que neden, que caminen.

Un plaer compartir amb l’artista —gran amic— aquesta mostra dels treballs madurats i destil·lats durant els darreres anys.

[Manuel Alcalá Sánchez | Traqueals industrials i l’orgànic, cinetisme hisperparabòlic lumínic][del 3 de juny al 3 de juliol de 2022 | Tinglado 1 | Refugi 1 del Moll de costa del Port de Tarragona]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.