Ivan Forcadell | La coentor

A vegades un estil cridaner, extravagant, estrany o kitsch —aquesta coentor que ens presenta Ivan Forcadell— pot ser deliciós i una petita meravella, llavors descobrint que potser el que trobem peculiar i diferent està en la nostra mirada, en la forma en què entenem el món i com ens relacionem als els altres —fins i tot amb nosaltres mateixos—, amb una gruixuda capa de prejudicis que no ens deixa nedar. O per ser més exactes, ens molesta que els altres nedin amb tanta llibertat.

Al MAMT i al Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, Ivan Forcadell ens porta ceràmica, teixits, pintura, dibuixos, amb una certa voluntat d’omplir l’espai amb racons que semblen instal·lacions que juguen amb les formes de la sala (aquí la mà de la comissària ha tingut un paper destacat) per obtenir un ambient molt especial.

Algunes peces tenen una certa connexió amb Robert Rauschenberg, i les petites escultures de la primera planta de la Casa Canals, un gran connexió amb Gelo, fins i tot algunes de les teles que combinen diferents tècniques. Una oportunitat per conèixer el treball d’aquest jove artista d’Alcanar.

[Ivan Forcadell | La coentor][comissària: Gabriel Virgilio Luciani][Mèdol Centre d’Arts Contemporànies][De l’11 de juny a l’11 de setembre de 2022][Casa Canals, C/ Granada, 11 – 43003 Tarragona]

Comparteix:
Altacapa