Tallers oberts 2022

Després d’un bon grapat d’anys, tornen els «Tallers Oberts» a la part alta de Tarragona. Potser d’una forma precipitada, sense quasi pressupost, però aquí tenim 17 tallers i 42 artistes, una bona oportunitat per retrobar vells coneguts i conèixer gent nova. Arribar a un 4rt (5è ?) pis, una mica a les fosques, i trobar una porta oberta, la de l’Atelier Rambla Vella que convida a entrar. I després, descobrir el treball de Joan Martínez, Mònica Galera i Lorena Lara, i redescobrir l’obra d’Enric Llevat.

Un recorregut per galeries, tallers i espais de creació, sopar amb els amics, passejar i descobrir que finalment, tot i la calor, la nova temporada ja està aquí.

[Tallers Oberts][9-10-11 de setembre de 2022][Diferents carrers de la part alta de Tarragona]

Comparteix:
Altacapa