Artiga 39

Ja tenim el aquí el darrer número de la revista ARTIGA, el 39.

La portada dedicada al grup El Palomar. Articles sobre art, sexualitat i perspectiva de gènere, per Antonio Salcedo, Daniel Gasol i Montse Badia.
Parlem d’artistes com Joan Rom, Isabel Muñoz, Dionis Escorsa , Frank Jansen, Joan Panisello, Teresa Felip, Miquel Falgas, Manuel Morales, Addend, Alfred Porres, Roc Domingo i Marta R. Chust, Leonardo Escoda, Nil Joan, Mario Santamaría, Anna Dot, Natàlia Domingo i Carlos Aparício, Quim Packard, Íria Rodon, Natalie Rey, Fornells Pla, Rioko Akama, Marcel Pey, Cabosanroque, etc., tots ells han exposat per les comarques de Tarragona.

També fem atenció a esdeveniments com l’SCAN, la Biennal d’Amposta, la Biennal de Cambrils, el Rihihiu, el Cicle Espais Crítics, l’any Català Roca i la Documenta de Kassel. Les pàgines d’artista estan habitades per Marie-France Veyrat.

Aviat la tindrem a tots els punts habituals i a la web!

Comparteix:
Altacapa