Arnau Casanoves | Danys col·laterals

Amb Danys col·laterals (i altres presents per un nou nat), Arnau Casanoves ens introdueix en la paradoxa del gat de Schrödinger, la nostra mirada modifica l’estat del gat, en aquest cas l’estat de l’escorpí, que no sabem si l’acabem de descobrir en aixecar la pedra, o està a punt de ser esclafat. I naturalment el so que produeix el neó amb forma d’escorpí, que es captat per un micròfon i ampliat per un altaveu. Un so inquietant que omple la sala i ens porta al costat del gat de Schrödinger i l’experiment mental que qüestiona el destí i ens diu que totes les opcions són reals, són possibles. I sí, finalment, tot està distorsionat.

[Arnau Casanoves ][Danys col·laterals (i altres presents per un nou nat)][La Grey | C. Sant Llorenç, 3 | Tarragona][del 27 de gener al 15 de març de 2024]

Comparteix:
Altacapa