Del Louvre al Cafe de Flore

 

Comencem el dia al Louvre, intentant trobar les il·lustracions que hi havia al llibre de socials quan érem petits: David, Gericault, etc. I naturalment la Gioconda. Que mereix un comentari més ampli en una propera actualització.

gioconda.jpg

Després de fer la migdiada anem a veure les galeries d’art del C/ Seine, al barri de Saint Germain des Prés. Moltíssimes i amb força públic, però en general molt previsibles. Quan ja tancaven anem al Café de Flore a sopar. Un lloc on trobes un munt de gent amb portàtils escrivint llibres (?) i altres amb aparença d’estar tancant negocis relacionats amb la cultura (uns ensenyen negatius o fotografies a suposats galeries, altres mirant atentament galerades de llibres de poesia). I els japonesos i els americans omplint els seus diaris mentre jo apunto coses a la meva llibreta de mà per poder omplir avui el bloc.

Comparteix:
Altacapa