Your Gallery

your-gallery.jpg

Les propostes que fa el publicista i galerista anglès Charles Saatchi sempre s’han de seguir amb atenció. Després de posar en marxa Stuart, que vam comentar aquí fa uns mesos, ara li toca el torn a YourGallery, dirigida a artistes de tot el món. Pel que es veu ja hi ha 500 creadors espanyols inscrits, i 40 galeries d’aquí en l’índex de divulgació que també inclou museus i centres d’art. La bona notícia és que la videocreació suposa al voltant del 10 % de les obres exposades, en la part negativa posaríem que en definitiva es tracta de vendre moltes obres a poc preu per a que molts tinguin a casa alguna peça, i això em sona als viatges low cost, i a la low society, que és una de les conseqüències negatives de la globalització.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.