Dia d’Internet

carrerinternet.jpg

Les notícies que ens arriben en el dia d’internet sobre la salut d’aquest mitjà no són per tocar campanes. Segons l’informe Tendències 2007  (resum en anglès) de la consultora Deloitte, internet podria arribar al límit de la seva capacitat i col·lapsar-se l’any 2007. Això és deu a la generalització del servei per la reducció de preus, l’augment d’aplicacions com ara el vídeo, els jocs online i serveis com la telefonia IP. Només YouTube serveix al dia 40 milions de vídeos, cosa que suposa uns 200 terabytes de dades, bastaria un creixement inesperat en l’ús d’aquesta aplicació per què es fessin visibles els primers problemes d’accés i velocitat.

|el primer carrer d’internet del món es va inaugurar a Tarragona el 22 de maig del 2000 amb la presència de Vinton Cerf –a la imatge– , un dels pares d’aquest mitjà|

Comparteix:
Altacapa