Diego Latorre

 diego-latorre-4-pel-bloc.JPG   diego-latorre-5-pel-bloc.JPG

|Diego Latorre (Tarragona, 1971)| s/t (home blau)|Blanc d’Espanya i pigments sobre tela|65 x 81 cm|Signat|

|Diego Latorre (Tarragona, 1971)| s/t (pedestal)|Parafina i pigments sobre tela, 1997|60 x 73 cm|Signat, al dors dedicat, datat i signat|

Amb blanc d’Espanya, cera, làtex i parafina, sobre fusta o tela, Diego experimenta cada dia combinacions i formes noves a partir de pigments que barreja obtenint colors contundents que suren sobre textures suaus, delimitant superfícies sinuoses sobre les quals inscriu l’esquelet d’un peix, una estrella o un signe estrany, com la marca del fòssil d’una espècie encara desconeguda. Un univers personal que té continuïtat en l’espai, més enllà dels límits que imposa el bastidor. Com la natura, els seus quadres no tenen ni principi ni fi, i malgrat la quietud que inspiren estan en constant moviment.

Comparteix:
Altacapa