El retorn d’Altacapa

48 hores d’apagada digital casera degut a una avaria en el servidor on està hostatjat Altacapa. La possibilitat, gens remota, d’haver d’iniciar aquest bloc des de zero, refent el treball dels darrers mesos, m’ha fet qüestionar d’una banda la meva fe en les noves tecnologies i després la necessitat en si de portar un bloc. L’aspecte de la fe en les noves tecnologies surt reforçat amb la necessitat de saber més sobre el tema i l’ajut inestimable d’algunes persones, especialment l’amic Juanjo Fuster que ha vetllat perquè tot això continuï funcionant. I perquè portar un bloc? Després de pensar una bona estona he arribat a la mateixa conclusió que exposa Nacho de la Fuente en una entrada del seu recomanable bloc La huella digital. La entrada es titula “Porque me da la gana”.

Comparteix:
Altacapa