Amb Rosa Ciurana, Alex Rodríguez i Diego La Torre

rosaciurana.JPG

Ahir vam visitar l’estudi (al c/ Merceria, Tarragona) de la creadora plàstica Rosa Ciurana, amb qui preparo un projecte per al proper any, que es farà a Madrid. Vam veure els seus suggerents darrers treballs: subtils, amb espais interiors que connecten amb l’exterior.

alexro.JPG   vagabund.JPG
Per la nit vam organitzar un sopar a casa amb alguns amics i el pintor Alex Rodríguez, que ens va portar els seus quadres “portàtils” i ens va explicar els seus plans. Està apunt d’instal·lar-se definitivament a Berlín, on els seus treballs comencen a fer forat. Xerrant d’art (i moltes més coses) ens van donar les 5 del matí.
I avui, després de dinar amb uns altres amics, hem visitat el taller (al c/ Major, Almoster) del Diego La Torre, que prepara una exposició per després de l’estiu. El seu taller sembla una cuina: té fogons, pots, culleres… com un alquimista barreja diferents components, en un procés manual, i els aplica sobre fustes de les quals emergeixen lentament composicions abstractes que semblen creades per la natura.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.