11a Fira de Música al carrer de Vila-seca

maria-coma

Continuo pensant que la música sobreviurà a internet gràcies a les actuacions en viu, el dia que els grups no toquin en directe haurem de donar la batalla per perduda. Iniciatives com la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, amb horari de tarda/nit/matinada i ritmes per a totes les orelles, fan molt per promoure l’assistència als concerts.

Difícil triar entre els quasi 50 grups del cartell! Vam optar l’actuació unplugged de Maria Coma i la marxeta de Costo Rico. Després sopar a l’envelat i passejar pel poble descobrint bandes de les que pràcticament no en sabíem res.

costo-rico

Per sort ha fet un dia radiant, cosa rara per aquesta banda del món on darrerament plou més que a Irlanda.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.