Murals a la Fundació Miró

mur-1

Vaig veure fa uns dies a la Fundació Miró l’expo Murals, en què es va demanar a un grups d’artistes d’arreu del món, relacionats amb el treball sobre mur, que fessin a les sales temporals de la fundació un mural. Els resultats són desiguals, jo diria que en general massa previsibles. Molt bo el treball de Brian Rea, titulat Visions and fears (la imatge), qui naturalment està vinculat al món de la publicitat i el disseny gràfic. Vaig trobar que la mostra –potser és el que pretenia la comissària Martina Millà– es basava molt en la decoració. Crec que esperava trobar alguna relació amb el graffiti… i el graffiti en general té un component crític que m’interessa molt.

mur-2

Molt bé la idea dels enregistraments dels processos de creació dels murals, un aspecte que a vegades és tant important com el mateix resultat final.

BONUS TRACK 1

persiana

Persiana del c/Reding de tgn, fotografia d’aquest matí.

BONUS TRACK 2

pesols

Doncs avui hem fet per dinar arròs amb verdures i peix. Hem posat els pèsols de l’hortet!

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.