Skribo, una aventura cal·ligràfica

skribo

Després de fer els deures hem anat a veure Skribo, una aventura cal·ligràfica, que posen en peu Comediants (CaixaFòrum tgn). Una petita història de la escriptura, de l’abecedari, de la importància de la lectura… amb cançons –i algun que altre tòpic, com ara el dolent– que ens ha anat de primera per arribar a casa i posar-nos a endreçar el prestatge dels contes.

Benvinguts a Tecnolive!, el planeta amb la tecnologia més desenvolupada de la galàxia. Un món on tot és en mans dels ordinadors, i activitats tan necessàries com la lectura i l’escriptura han estat oblidades. Una tempesta elèctrica deixa tot el planeta sense tecnologia i només es podrà arreglar llegint un antic llibre: L’enciclopedia de com funcionen les coses. [un fragment del programa de mà]

deures

Comparteix:
Altacapa