L’irradiador

centre-dart-tarragona-irradiador

Doncs aquí va la propera proposta del Centre d’Art de Tarragona:

“Arxiu comissariat L’Irradiador, destinat a donar suport i visibilitat als creadors i crítics que han nascut, viuen i/o treballen al Camp de Tarragona. La convocatòria respon a l’interès del Centre d’Art per enfortir el context cultural local, per afavorir un marc de creixement i consolidació professional per als creadors i crítics del territori i per fomentar un espai de comunicació i intercanvi entre aquests i altres contextos.
L’Irradiador és un servei per a professionals de les arts visuals que reuneix dossiers d’una selecció d’artistes i crítics del territori. El CA Tarragona utilitzarà el material d’aquest arxiu per presentar els seleccionats més enllà dels contextos locals posant-los en relació amb d’altres agents culturals nacionals, estatals i internacionals, per tal de facilitar-los vies de professionalització dins de l’àmbit de les arts visuals contemporànies.
PARTICIPANTS
Es plantegen dues modalitats -creació i crítica-, adreçades a creadors i crítics professionals de les arts visuals, individuals o bé agrupats en col·lectius, nascuts, residents i/o que treballin al Camp de Tarragona. En el cas dels col·lectius es requereix que almenys la meitat dels membres compleixin aquests requeriments.” [més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.