Jordi Abelló, Crowdfunding

jordi-abello-banks

BANK (el proper projecte de Jordi Abelló, Crowdfunding en Verkami aquí):

“Descripció del projecte
Després de pintar més de 80 pintures de petit format sobre la banca, 40 retrats de banquers i molts més dibuixos, paso a la fase següent, que consistirà a en filmar un vídeo amb voltors salvatges de Nonasp. Durant dos dies filmarem la interacció dels meus retrats de banquers amb voltors salvatges que baixaran a dinar i interactuar amb les pintures. D’aquesta experiència quedarà un vídeo que s’exposarà als bancs de la plaça de Catalunya amb smartphones durant dos mesos. L’exposició només es podrà veure en unes coordenades concretes, que coincidiran amb les de les seus centrals bancàries de la plaça de Catalunya de Barcelona. Posteriorment aquest vídeo es podrà veure en obert a la meva pàgina web personal.
antecedents
En el treball Zoo Portraits ja vaig ensenyar els meus retrats de goril·les del zoològic de Barcelona. El resultat va ser un vídeo on vaig intentar que un altre ésser viu mirés els retrats que els havia fet. Tota l’experiència es pot consultar a la meva web (apartat Zoo Portraits)
Què farem amb els diners?
Rodatge dels dos dies, producció del vídeo, producció de l’apartat web i disseny, realització de la tecnologia per visualitzar el vídeo en els bancs de la plaça de Catalunya, edició de la postal.
Justificació del projecte
Avui dia, l’artista ha de tornar a relacionar-se amb el que està passant i donar testimoni del temps que li ha tocat viure. És molt necessari retratar el que passa al món de la banca i deixar testimoni.”

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.