nit de Sant Joan, etc

1.- Doncs això… aprofiteu que arriba l’estiu i podeu inaugurar la temporada amb la revetlla de la nit de Sant Joan.

nuria-rion-en-el-bosc-2012

2.- “Hola Marius,
Voldria convidar-te a la exposició que inauguraré aquesta tarda a Barcelona, i que es podrà visitar fins al 26 de juliol. En el Bosc. Sediments i rastres, una exposició al voltant de la memòria del territori.
Serà a les 19,30h al Centre Cívic Barceloneta (c/ Comte d’Urgell,145).
Una abraçada, Núria Rion

3.- “Benvolgut Màrius,

L’espai d’art les quintanes i el CeRCCa ens complau convidar-vos a la inauguració de l’exposició dels artistes de la primera residència del CeRCCa 2012. La inauguració tindrà lloc el dia 22 de juny a les 8 del vespre a l’espai d’art les quintanes. Us enviem adjunt la documentació de l’exposició. Col·labora Sadurni Ràfols i caves Jané Ventura. Horari:Hores d’obertura: diumenge 24 de  juny i 1 i 8 de juliol, de 12 a 2 del matí,de 6 a 8 de la tarda.Dissabte 30 de juny i 7 de juliol de 12 a 2 del matí, de 6 a 8 de la tarda. Per concertar visita que no sigui aquest horari es pot trucar al timbre de la casa o al tef: 977677108 i 670212625.

Cordialment, Pau Cata Marles”

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.