Pep Escoda, el calaix dels somnis

pep-escoda-1

Fa més de 20 anys que conec al Pep Escoda i en tot aquests temps he vist com la seva carrera com a fotògraf avançava amb pas ferm. Visitar aquesta mostra formada per més de 100 imatges, que conformen un tria personal, permet donar una ullada a la trajectòria del Pep i constatar la coherència de tot el projecte.

Retrats de gent del carrer, gent que viu a prop de casa nostra o a milers de quilòmetres, gent que va de feina en feina, que passeja amb les seves cites, que pateix de dia en dia. I després estan els espais buits: teatres abandonats, edificis tapiats, absència de moviment.

Una certa melancolia, ja sabeu, com quan amb set anys et despertes en plena nit, mires per la finestra i descobreixes la solitud.

pep-escoda-2

[Pep Escoda | El calaix dels somnis | Fundació Caixa Tarragona | fins el 13 de gener de 2013]

Comparteix:
Altacapa