Gordon Matta-Clark, Portfolio Office Baroque

matta-clark-1

Gordon Matta-Clark és un dels artistes més influents del s. XX, també és un dels artístes més enigmàtics que conec. Per conèixer el seu treball ens hem acostat al MACBA, on el Jordi Ferreiro ens ha explicat algunes de les característiques de les obres de Matta-Clark, la influència que han tingut i la forma tan especial que tenia de treballar a partir de la pel·lícula My Summer 77 with Gordon Matta-Clark.

matta-clark-2

[My Summer 77 with Gordon Matta-Clark és una pel·lícula inèdita sobre la realització d’Office Baroque (1978) a Anvers, un dels darrers building cuts de l’artista. La pel·lícula ha estat realitzada i produïda per Cherica Convents. Harold Berg n’ha estat el promotor.]

[Gordon Matta-Clark | Portfolio Office Baroque | MACBA | fins el 21 d’octubre de 2012]

Comparteix:
Altacapa