III festival Minipop, avantmatx

minipop-tarragona-2013

Dissabte es va presentar a Tarragona, amb una festa popular, l’edició del 2013 del festival de música Minipop, que aquest any es celebrarà els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny.

minipop-tarragona-2013_2

minipop-tarragona-2013

“El Minipop, organitzat per l’associació de mares de Tarragona Tecletes, és un esdeveniment cultural únic que combina música, tallers i altres activitats. Està pensat especialment perquè grans i petits gaudeixin d’un cap de setmana d’oci alternatiu al voltant de la cultura en la seva vessant més contemporània.

Pel festival Minipop hi han passat músics de la talla de The New Raemon, Maria Rodés, Marc Parrot, Beth, Renaldo&Clara, Dj Lupo, Quart Primera, Dj David Bass, Xevi Pigem, Superpanda’s djs, Joan Colomo o Febrero. La selecció d’aquests grups emergents de l’escena pop catalana mostren el criteri artístic del festival i la seva aposta per la descoberta de noves bandes sonores. El músic Lluís Gavaldà realitza una acurada direcció musical, que aquest any 2013 també promet concerts memorables.

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, tot apunta a dir que aquesta tercera podria penjar el cartell de complet. El primer festival va reunir més de 1.500 persones un dissabte al passeig de les Palmeres. La xifra va pujar fins a 2.300 persones al segon, que es va allargar amb les activitats de diumenge al Serrallo.” [a ixò i  més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.