Curiosity

curiosity

Peter Molyneux és el cap pensant de 22Cans, un estudi independent d’experimentació i investigació de nous camins creatius en l’univers dels videojocs i les noves tecnologies.  Fa uns mesos va presentar Curiosity, un joc gratuït per a mòbils i tablets. Les regles són senzilles: un gran cub negre ocupa tota la pantalla. Si ens acostem comprovem que la superfície del cub està formada per petits cubs, centenars de milers. Si cliquem sobre aquests cubs els fem desaparèixer.  No hi ha res més a fer. Però hi ha una cosa més, un petit detall que ha fet que uns quants centenars de milers d’usuaris estiguin enganxats a Curiosity. Dins del cub hi ha un misteri amagat, per poder-ho desvetllar cal destruir fins el darrer dels petits cubs. Només un jugador obtindrà la solució, el que destrueixi el darrer cub. Segons Molyneux només ell i un membre del seu equip saben que hi ha en el darrer cub: “alguna cosa que canviarà per sempre la vida del jugador”. D’acord, és un joc “compulsiu”, és un pas en rere en el món —cada cop més sofisticat i complex— del món dels videojocs,  per ens recorda a Perduts

Comparteix:
Altacapa