Bego Antón a Parking

bego-anton

Si teniu l’agenda a mà agafeu el llapis:

Pàrquing obre de nou l’espai amb una nova exposició de la fotògrafa Bego AntónUna història de amor, entre homes i papallones— el proper divendres  24 de maig a 2/4 de 8 del vespre.

“En un petit poble del sud d’Anglaterra existeix un petit grup de persones que sent una gran passió per les papallones i les arnes. No per la seva bellesa, ni pels seus colors, ni pels seus moviments, sinó per tot això. Coneixen els seus costums, els seus noms en llatí. Col·leccionen llibres sobre elles. Les observen i les cataloguen. Fins i tot conreen plantes que les atreuen per així tenir-les més a prop. No entenen com alguns gaudeixen caçant-les.

Bego Antón (Bilbao, 1983) va néixer a Bilbao. Va estudiar periodisme a la Universitat del País Basc i es va especialitzar en fotoperiodisme a Barcelona. Gran part dels seus projectes fotogràfics exploren la relació d’amor i desamor entre l’home i la naturalesa. També li interessen especialment els petits col·lectius que resulten estranys per a una part de la societat.”

[El text i les imatges per cortesia de Pàrking][sobre la pista em va posar Sílvia Iturria]

[CTRA.DE SANTES CREUS, 31][43151 ELS PALLARESOS – EL TARRAGONÈS]

Comparteix:
Altacapa