LOOP 2013

loop-2013

Una de les coses més agradables de la fira i festival de videoart  LOOP (ja sabeu, The place for videoart lovers) és deixar-se sorprendre. Una part del festival es pot seguir per una selecció d’espais —museus, galeries d’art, centres de creació— de Barcelona, però el nucli fonamental de la fira “es projecta” en les habitacions de la primera planta de l’Hotel Catalonia Rambles.

loop-2013_1

Ens vam passar la tarda del dissabte vagarejant d’habitació en habitació de l’hotel, xerrant amb els galeristes i a vegades també amb els artistes. No sempre resulta fàcil entendre una peça de videoart de —per exemple— 3 minuts sense saber massa del que l’artista vol dir, ni del que no vol dir. Ni del context en què es va crear: moltes vegades la projecció que veiem és part d’un treball molt complex. Però l’experiència val la pena.

Comparteix:
Altacapa