Mireia Sallarès, CA Tarragona – MACBA

lawrence-weiner-macba-2013

Dissabte passat Mireia Sallarès va presentar al MACBA el seu projecte Las muertes chiquitas, després va explicar com s’havia gestat tot, quines influències havia tingut —o com a mínim era capaç de reconèixer o recordar—, i com havia anat superant les dificultats del “treball de camp” a Mèxic.  Em va sorprendre que Lawrence Weiner, de qui s’exposen aquests dies al mateix MACBA una selecció de dibuixos (la imatge de dalt), estigués tant present en Las muertes chiquitas. Un plaer xerrar amb l’artista i conèixer de primera ma la seva obra. Fantàstic el treball amb las 7 cabronas e invisibles de Tepito, en fi, un altre món és possible.

mireia-sallares-macba-2013

Recordeu que podeu veure el projecte Las muertes chiquitas en el Centre d’Art Tarragona fins a 28 de juliol de 2013, al tinglado 2 del port de Tarragona, on s’exposa amb els projectes en què Mireia Sallarès ha treballat els darrers anys.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.