Francesc Roig, laudòmia

francesc roig _ laudòmia _galeria the grey square _gener 2015

Em vaig enamorar de l’obra de Francesc Roig la segona vegada que vaig anar, l’any 2006, a veure les peces que exposava al Museu d’Art Modern de Tarragona. Aquest enamorament no ha parat de créixer des de llavors. La primera vegada, francament, no vaig entendre que em volia dir l’artista. Això sí: em va fascinar la qualitat tècnica de les peces. Quan vaig tornar —tenia que escriure uns ressenya per Bonart— a visitar l’exposició em vaig adonar d’un petit detall que mostraven aquelles fotografies i que no vaig percebre la primera vegada que les vaig veure. No eren simplement fotografies de llocs buits, abandonats. No.

Les fotografies de Francesc Roig recullen el silenci. I una petita revelació: fixeu-vos atentament, el silenci sempre és diferent.

 

francesc roig _ laudòmia _galeria the grey square _gener 2015 oo

[Francec Roig Zárate | Laudòmia | Galeria The Grey Square | del 13 de desembre de 2014 al 23 de gener de 2015]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *