27
març

Raquel Friera | La Virreina

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

Raquel Friera, barcelonina amb molts vincles a Tarragona, presenta One Year Women’s Performance 2015-2016, un treball realitzat amb la precisió d’un cirurgià que utilitza el bisturí amb cautela però sense por d’extreure el que sigui necessari. L’obra s’inspira en en l’acció One Year Performance 1980-1981, de l’artista Tehching Hsieh, en l’aqeual “l’artista taiwanès es feia una foto vestit d’uniforme i després de fitxar en un rellotge cada hora durant un any, per al·ludir a la impossibilitat de quantificar el treball artístic segons els paràmetres laborals habituals i recordar, alhora, que la producció d’un artista s’estén vint-i-quatre hores al dia” segons podem llegir en el ben editat programa de mà. en aquest cas el treball de Raquel Friera ens parla del treball domèstic o de cura de la dona, que sovint passa desapercebut, qüestionant rols que es mantenen vius en la intimitat de la llar.

[Palau de la Virreina |La Rambla, 99 |Barcelona][23.02.2018 – 20.05.2018][Comissari: Valentín Roma][més info]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Raquel Friera | La Virreina"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]