28
març

Del vell al nou / Del nou al vell | Arts Santa Mònica

Escrit per : Altacapa Categoria: Activitat gratuïta!|Exposicions l'any: 2018

 

Del passat ens arriben imatges/records/sensacions que ens ajuden a construir el present i la realitat que ens envolta. Els artistes Daniela Ortiz, Xose Quiroga, Jesús Galdón, Tom Carr, Jordi Tolosa, Patrícia Gómez, María José González, Jordi Canudas, Isabel Banal, Mariona Moncunill, Sergi Botella, Sitesize i Carlos Pazos presenten Del vell al nou / Del nou al vell. un espai de construcció d’una nova realitat. Carlos Pazos presenta una instal·lació que suposa una revisió de la mostra Un elefant en els llimbs, que es va dur a terme el 1993. Amb texots de Joan M. Minguet, Xavier Antich, Mercè Alsina i Bernat Puigdollers que ens fan reflexionar pas a pas.

[Arts Santa Mònica|La Rambla, 7 Barcelona][del 15 de febrer al 3 d’abril de 2018][Comissària: Fina Duran]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Del vell al nou / Del nou al vell | Arts Santa Mònica"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]