29
nov.

Byung-Chil Han | Shanzhai

Escrit per : Altacapa Categoria: Llibres l'any: 2018

 

En Shanzhai (Ed. Caja Negra, 2017) de Byung-Chul Han —de qui fa uns mesos comentava aquí Hiperculturalitat—, analitza les idees d’original i còpia. Una delícia de lectura.

“En China, no era ninguna tontería para la carrera de un pintor colocar una falsificación de un antiguo maestro en la colección de un experto reputado. Si un pintor lograba crear la falsificación de un maestro, ganaba un gran reconocimiento, puesto que era una manera de demostrar sus capacidades. Para el experto que autentificaba la falsificación, esta tenía el mismo valor que la obra del maestro”

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Byung-Chil Han | Shanzhai"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]