15
des.

Obert x reflexió (tercera sessió)

Escrit per : Altacapa Categoria: Galeries d'art/museus|Projectes l'any: 2011

obert-x-reflexio_14-des-2011

Tercera sessió de l’Obert per reflexió, el projecte de treball en xarxa que ha posat en peu el Centre d’Art de Tarragona. La part de reflexió ha resultat bastant profitosa, això si: lenta i feixuga. Ningú ha dit que reflexionar sigui senzill. Ningú ha dit que “crear” sigui senzill. Ningú ha dit l’art contemporani sigui senzill. Suposo que això va en la línia dels comentaris que ha generat el post de fa uns dies en què recomanava la lectura de l’article d’Albert Mercadé (en el Bonart d’aquest mes) Qüestionem el paradigma? La cocció de l’art és lenta i soferta.

La segona part de la sessió consistia en crear xarxa, en el sentit de xarxa d’amics. Clar que també és important reforçar les xarxes d’amics que fa temps que no veus. Un plaer saludar a tots els vells amics i també conèixer l’Alfred Porres, Raquel Friera, Cecilia Lobel, Akim…  entre altres.

[#obertperreflexio]

Like this:
Share this:

Cap comentari per "Obert x reflexió (tercera sessió)"

Comentaris

Arxius


  • JAUME PALAU: "Work in progress" és el colofò d' or que tanca un llibre magnific: "Casa de citas". Gràcies a tots el que van compartir el meu somni i em van ajud
  • JAUME PALAU: Aquest escrit és el colofó d' or que tanca el magnífic llibre titulat "Casa de citas". Gràcies a tots els que van compartir el meu somni ajudant-m
  • ester: Vaig anar a veure aquesta pel·lícula amb els alumnes de segon de batxillerat artístic. Va ser tot un descobriment.

Sobre aquest bloc

Altacapa és un bloc d'art que es fixa especialment en el que passa pel Camp de Tarragona. També és un lloc que recull pensaments personals sobre temes com Groenlàndia o John Keats, coses que hi ha per aquella part tan gran del cervell que segons els científics pràcticament no fem servir.

[altacapa FAQ]