L’altre ubic | Mèdol CA

Darrers dies per visitar l’exposició L’altre ubic, migracions del cos fragmentari, en Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona. Teemu Mäki, Mar C. Llop, Mengwen Cao, Isa Fontbona, Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricardo Muñoz es qüestionen la relació que mantenim amb el nostre cos, un cos que és la nostra targeta de presentació en societat, i que ens identifica i defineix, o —com sostenen aquests artistes— ens qüestiona i ens fa replantejar-nos que som, que volem ser, que voldríem ser. Per la comissària de l’exposició, Mercè Alsina, en aquesta exposició “hi és present l’exploració sobre la identitat de gènere, però també altres mirades cap a la transformació del cos i el que ens fa visibles socialment i ens defineix i categoritza. També es reflexiona sobre actituds que van associades a aquests rols predeterminats i, d’una manera més abstracta, sobre les infinites possibilitats de pensar-nos”.

La mostra, en la que predominen les fotografies, ens fa mirar als altres i mirar-nos a nosaltres mateixos amb un punt de vista renovat, amb la sensació de mostrar coses íntimes que ens defineixen però que moltes vegades mantenim amagades, com si ensenyar com som realment ens fes més febles, quan potser la realitat és que ens fa més forts.

[Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona][C/ d’En Granada, 11 – 43003 Tarragona][del 5 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022]

Comparteix:
Altacapa